mlori Creative Commons License 2007.12.29 0 0 273
Sziasztok!
Természetesen mi is matracvétel előtt állunk.

A Novotex-et néztük, 180x200 8K 8L 120000 Ft-ba kerül, dec. 31-ig ebből lejönne 12 % kedvezmény.
Olvasva Kristi31 hsz.-t, megfordult a fejemben, hogy vajon az ünnepek után nem-e lesz egy brutál nagy áresés ami még ezt a 12% túlszárnyalja, mint minden kereskedő, a matracosok is kihasználják a karácsonyi hype-ot (jaj de utálom ezt) ?

Végig olvasva a posztok, elég sokszor történt utalás a kókusz hátrányaira, meg hogy tőlünk nyugatabra már nem olyan népszerü, nem is értékesítik (gondolom itt, meg tőlünk keletebbre még el lehet sütni a technológiát). Ez azt jelenti, hogy van más megoldás a kókusz réteg álltal nyújtott merevebb alátámasztás biztosítására? Egy csak latex matrac nekem nagyon puha lenne.

Próbáltam ilyen "memory" matracokat, érdekes élmény :), ajánlom mindenkinek kipróbálásra. Szép lassan belesüpped az ember, egy pár másodperc amíg a matrac szép lassan fel nem veszi a test helyzetét, alakját. Kiváncsi vagyok azért milyen lehet ebben aludni, miközben az ember mindenfél poziturát felvesz nem kevésszer, nem-e hátráltatja ebben a "tevékenységében". Próba alkalmával nekem ez a benyomásom volt.
A rugós ágyakkal, meg rácsokkal az a problémám, hogy ha moccansz, akkor még imbolyog utána, az utálom.
Tehát szerintem a latex (kókusszal vagy helyette valami mással vagy nélküle még nemtom)vagy a habos téma az ideális, de mindenki próbálja ki maga, az a tuti.
Előzmény: Kristi31 (251)