HagaNRG Creative Commons License 2007.12.26 0 0 35791
Rendben!

Nem tartom magam állatkínzónak, sőt, kutyám, madaram, halam, teknősöm van és volt és lesz is.

csak az évtizedek alatt gyerekkorból úgy jöttem át a halakkal, hogyszárított bolha és kész.
SZíntelenebbek sem lettek, meg nem is pusztultak el, de nem mindenáron akaromazt adni nekik. (igazság szerint eddig szúnyoglárván kívül befürödtem minden egyéb táppal, próbáltam én mindenféle drága serakat is, ami lemerült a vízbe, az ott is rohadt el, a lemezes táp sem nagyon fogyott, az is csak kosz lett idővel) Így valahogy legtermészetesebbnek tartottam a bolhát, élő tubifex meg azért nem megy, mert vidéki vagyok, itt nincs bolt, hogy frisseet hozzak pár naponta.

De a fagyasztottal be fogok próbálkozni.

Szűrőt akkor hagyom, hadd szóljon, bár most két hét után nem sok minden volt a belsőben. (eheim még mindig nem megy, holnap végre lesz időm kifúrni a szekrény hátát a csöveknek)
(egéybként az zavar,hogy eddig rendesen porlasztott is, most meg sehogy , vagy csak néha enged el egy-két buborékot. Tisztítás után még rosszabb lett. (azon gonodlkodom, lehet,hogy nem jó neki,ha túl mélyen van az egész rendszer, azért nem megy a levegő). BÁr végülis az nem kötelező, tudom, elég angy felületen nyitott most az aksi teteje is, mehet a levegő be, csak ha nem látom és hallom a buborékokat, azt hiszem,h áll a szűrés. (pedig a víz szépen fodrozódik, minntha kis patak áramlana középen)