Joano Creative Commons License 2007.12.26 0 0 383

"Ez a házrólházra mizérikus értelmezési gyakorlat...., mit mondjak...., a mai korban csak házalásnak mondanám! Semmi köze Isten akaratához!"

 

  Aki annyira nem hisz Istenben mint te, éppen ezért csak kiforgatva és saját gondolatai alapján véleményezi a Bibliát, annak eleve nem lehet fogalma arról, hogy mi Isten akarata........... Te azt állítod, hogy ez "házalás", a Biblia pedig azt, hogy Jézus Pál és a korai keresztények is nyilvánosan és házról házra tanítottak (Luk8:1,2; 9:2; 10:1-3; Csel5:42; 20:20).

 

  Akkor nehogy te azt állítsd hogy házalás. Házalás pénzért árulni árukat. Jehova Tanúi pedig nem pénzért árulnak, hanem ingyen tanítanak.........

 

  Legalább csak elvétve mondanál igazat ,de az neked nagyon nem megy...........

 

 

"Olyan szentszövegek is virítanak a papírról, hogy Pál rómába ment, akkor t i is gyakoroljátok, még a hajótörést is, no meg a kígyómarással hogyan vagytok?"

 

  Ebből is látszik, hogy mi a valós célod...............Csak a gúnyolódás, nem a realitás.........

 

  Azzal bízta meg Jézus a tanítványait, hogy 'menjenek és tegyenek tanítvánnyá minden nemzetbő lvaló embereket' (Máté28:19,20).

 

  Szerinted ez mit jelent ???  Azt hogy üljenek otthon? ................:)))

 

"értelmezés kérdése csak, nemde?"

 

Értelmezni sok féleképpen lehet, de Krisztus szerint csak egyféleképpen lehet gonolkodni.  Ha lenne más út is, akkor nem írnának olyat hogy "tanítványai" "választott nép" stb......................:)))

Előzmény: Paleokrites (370)