Sredni Vashtar Creative Commons License 2007.12.24 0 1 31
Toll és szurok

Alectos kollégám elmélkedése a fórumról (a HUSZ ürügyén), demokráciáról és arról amit nem fog "beszopni" a moderatura, bármily ártatlan szemekkel is adja elő a user.

Nade.... nevezhetjük ezt akárminek, de a Fórum EREDETILEG arra épült, hogy éppen a demokrácia és ennek fontos alkatrésze az areioszpagosz ahol megbeszélhetik a Nagy Ügyeket. Igenám, de görögjeink nem okvetlenül a nemiszerveik sajátosságait tárgyalták meg, azonkívül a cserépkorsós-golyós szavazás is névtelen/titkos volt.

Ez olyasmi amiről az egyes olvtársak elfeledkeznek. Nem csak elfeledkeznek, de szántszándékkal meg akarják HEMPERGETNI kiszemelt ÁLDOZATUKAT azok vélt vagy valós emberi hibáiban.

Különösen gyakori ez a hempergetési szándék azoknál, akik ugyan telis tele vannak emberi hibákkal, netán szélsőséges mentális állapotban vannak, hogy ne használjak erősebb kifejezést. Meggyőződésem, hogy eme frusztrációjukat vetítik ki azokra, akik szintén emberek, hibákkal, ÁMDE nem fojtják annyira le. Vállalják, de ez az ellenfeleliknek/irigyeiknek NEM ELÉG, és agyagba akarják taposni.

Na itt kezdem ráncolni homlokomat. Viszont remény sincs arra, hogy a bosszú angyalai ezt belássák, ellenkezőleg: minden olyan intézkedés ami a mások vegzálásában akadályozza őket, újabb bosszúért kiált köreikben.


Békés Boldog Karácsonyt!