Éhesló Creative Commons License 2007.12.24 0 0 490

Kedves puntik,

nekem spec semmi szükségem sem hlinkara, sem a pénzetekre. A sörötökre már jobban, és mióta újra megtanultatok magyarul, szívesebben megyek a gyerekeimmel síelni is hozzátok, bár még van hová fejlődnie a szolgáltatásaitoknak és a nyelvismereteteknek is (akárcsak itthon).

 

Ettől még nem változik a lényeg: egy fasiszta mocsok díszeleg az országotok jelképeként a bankótokon (is) és emlékét számos más módon is ápolják arrafelé.

Nem dicsőség, de ha nektek ez jó, lelketek rajta.

 

Ami miatt szóba hoztam emitt a dolgot, az az a sajátos világlátás, amely szélsőjobboldalt és fasizmust lát bármi megett ami magyar és nemzeti, telesírva a világot ezzel a rémísztő veszéllyel, miközben a nyilvánvalóan gusztustalan mocskot benyeli bárkitől, aki nem magyar.

Ez mifelénk eléggé általános gyakorlattá vált, miközben kedves szomszédént ti olyan szerencsések vagytok, hogy vezetőitek sz...hatnak nemzetközi szerződésekre, emberi jogokra, nemzetiségi jogokra és bármire ami ejrőpaji értékként mifelénk követelményként jelenik meg a kedves és jólfejlett ballib elitünk részéről, minden létező csatornán.

 

Ettől még persze a sör, a sztrapacska és a knédli kellemes egy jó társaságban a felvidéken is.

 

Kellemes karácsonyt kívánok!

 

Éhesló

Előzmény: puntik (489)