Törölt nick Creative Commons License 2007.12.23 0 0 35734

Sima fekete szumik vannak. Volt régen több is, de valami hülye betegséggel kihaltak (uszonyok rongyosodása, nemevés, megdöglés), a többiek meg megették a tetemet, mire hazaértem (a régi ALGAEVŐK is élenjártak ebben, döbbenet). Csoda, hogy még ezek élnek, komolyan. Ezért nem merek egy ideje újakat venni. De most egy ideje már jól megvannak így, hátha nem lesz gond az új jövevényekkel.

 

A harik barna alapon fekete pöttyösek, hosszú bajusszal, nem tudom a nevét. Még 3-at belőlük? Már nem lenne hova feküdniük szinte ;)) Nem tudom, nekem olyan kicsinek tűnik ez az aki, a háttér levesz belőle egy csomót + a növények is...

 

Hát a nagy növényt nem lehet sehova se tolni, az ott van kérem, alig fér el, így is majdnem a felét levágtam a múltkor, mert még több levele volt, de már szegény halak nem tudtak tőle úszni :))) Még a vízből is ki szokta dugni magát, annyira akar nőni, de már nincs hova...

 

Melyik növényre gondolsz? Bal oldalon, ami van, az egy, illetve egy nagy növény hozott egy új hajtást lentről, az az a kisebb az előtérben. Én szívesen adnék belőle, de nem nagyon értek hozzá, félnék levagdosni. Másrészt meg eléggé be van gyökeresedve már az egész, azt is félnék kihúzogatni, meg most feltúrni az egészet, jaj.

 

Na ilyen volt kb. egy éve az aki, azóta csak a növények nőttek meg, a halak változtak na meg az algák... Itt még nem volt olyan sötét.

 

régen
Előzmény: KoPw (35718)