PiciCsu Creative Commons License 2007.12.19 0 0 41

Sziasztok!

Először is igazán sajnálom skodapeti-t!! És a párját is! Mi is idén házasodtunk össze párommal, és mi is az Eurorestet válaszotottuk segítségnek a nászutunkhoz. És őszintén meg voltam elégedve!

Horvátországba, Drage városába utaztunk, Stipe hotelbe, és nem azt modnom, nem volt nagyon fényűző, de a meghittség garantált. Nagyon kedvesek voltak, és nem kaptunk nászutas lakosztályt, de nem is szaladgálni mentem a szobába..

Nagyon meg kell választani a hoteleket, és érdemesebb kisebb panziófélébe menni, mint nagy hotelekbe, mert nyilván nem ugyan olyan fizetővendég az ember, mintha kiperkálna több száz ezer forintot a szállásért. Nem is bánnak úgy nyilván a kedves nyarallóval, de ha kisebb helyet választ az ember, ott értékelnek még ennyit is.

Nekünk szerencsénk volt a szakáccsal és a kiszolgálással is.

Tanácsolni tudom, hogy aki választja a hotelcsekkes megoldást, nézzen utána a kiválasztott hotelnek máshol is, és ne fizessen előleget. Tőlünk először nem kértek, csak bizonytalan voltam, és őszintén szólva féltem belevágni pont a nászúton egy ilyenbe, és felhívtam a hotelt. Akkor mondták, hogy előleg, előleg, de nem fizettem nekik semmit, úgy gondoltam, hogy ha nem jó a hely, a pénz még mindig nálam van, és a helyszínen eldöntjük, hogy kell e nekünk ez, vagy nem. Mikor odaértünk, akkor kérdeztem meg, mikor egyenlítsem ki a számlát, és nem volt gond belőle, hogy csak a nyaralás végén kellett.

Sok utánajárást igényelt, felhítam őket egy párszor, felkészültem arra is, hogy kempingezni fogunk valahol, de végül megérte belevágni, mert sokkal olcsóbban jöttünk ki, mintha csekk nélkül mentünk volna. Nem beszélve arról, hogy nem kellett főznöm, és nem biztos, hogy másképp megengedhettük volna magunknak az éttermi kosztot.

Ja, és azóta is sok ilyen mailt kapok, hogy nyertem, meg előtte is kaptam, csak úgy voltam vele, hogy hülyeség az egéssz, de anyósomék minden hülyeséget kipróbálnak, és ők rendeltek egy ilyen csekket. :-)