laci bácsi Creative Commons License 2007.12.17 0 0 25334

Annyira szomorú vagyok a történtek miatt. Amikor bemásoltad ide a család levelét, szívbemarkoló volt, éreztem, akár ingyen is odaadnák, csak mentse meg valaki aki szeretni fogja. Én gondolkodtam a dolgon, de egyszerűen nem tudtam volna hova tenni ezt a kincset, annak meg semmi értelme, hogy csak azért hozzam el, hogy nálam rohadjon el a lakótelep parkolójában. Szerintem sok fórumos kollega ugyanezen vagy hasonló okok miatt nem csapott le a dologra.

Nem lehetett könnyű döntés a családnak vesztőhelyre vinni a gépet, nem is kaptak érte semmit, csak egy keserű érzést. Sok választásuk nem maradt, hiszen régóta próbálkoztak vele mindhiába.

 

Én látva az érdektelenséget és az értéktelenséget, felajánlottam volna a kocsit a mozgáskorlátozottak egyesületének, vagy valami hasonló szervezetnek, hátha hasznát veszik ahogy van, esetleg némi átalakítással. Ha kell nekik, elvihetik és kész. Átiratás? 1000 ccm, az 8000 Ft, plussz törzskönyv: 12000 Ft, azaz az egész egy huszas. Ezért maximum egypár cipőt kapsz...

 

Repülőgépépítő (volt) fórumostársunk a szép és jó állapotú gépét pár ezer Ft-ért adta el egy bontós rétinégernek, mert nem volt vevő a kocsira. Jól le is cseszett itt(utólag) mindenkit, hogy senki nem vette meg. Akkor is a szívemre vettem a dolgot, éreztette, miattunk kellett szar döntést hoznia. Merthogy a fórumról sem érdeklődött senki.

 

Mindenesetre szar, mert jó állapotúgépk mennek a levesbe, annyival kevesebb, tényleg fáj a szívem. :(

Előzmény: Törölt nick (25320)