c3ll Creative Commons License 2007.12.15 0 0 197

Ma beszereztem én is egy ilyen kütyüt a soroksári Auchanban, kérdésemre még az eladó se tudta megmondani hogy mekkora SD kártya is van akkor most hozzá, pedig szétszedte, megnézte, de nincs rajta (illetve rajta van, az apró sorozatszámba ágyazva az aljára) Na szóval természetesen 256MB az az 1GB, de ezt már eddig is tudtuk.

 

Megnéztem rajta ezt a Smart2Go navit, aztán azzal a lendülettel le is töröltem, majd felkerült a kártyára a #180-ban linkelt IGO (thx 2 PunisheR31) először kicsit megijedtem mikor töltéskor a GEODB CTR-nél megállt, de mint kederítettem első indításkor állítja be a speedcam adatbázist, ezért itt várni kell 1-2 percet amíg megcsinálja. Sys.txt-t nem kell szerkeszteni, úgy jó ahogy van. A verzió azt írja, hogy demo, de megnézve 2007.5. hóig érvényes és ez bizony mégis megy szépen, szóval valami jófajta demó lehet. :))

Első műholdkalibráláskor nem mászkáltam sehova, csak megálltam a kertben és szépen jöttek egymás után a holdak, aztán már mutatta is hol vagyok, azóta is szépen működik. Eddig szerintem megérte az árát a cucc, csak azt a hálózati töltőt hiányolom. :/