ottofon
2007.12.14
|
|
0 0
21
|
Na én is elolvastam a honlapot. Elég meggyőző, de! Kételkedem. Hogy miért? 1. Amiket megnéztem mérési eredményeket azok közel 30 évesek! Ennyi idő után szerintem teljesen hiteltelenek! 2. Ha valóban ennyire király a cucc akkor miért nem ismertebb? 3. A FORMA1-ben miért nem használják? 4. Ha nekem lenne egy ilyen "csodaszerem" akkor sokkal alaposabb és aktuálisabb teszteket csináltatnék neves és független tesztlaborokkal és azokat reklámoznám mindenhol! 5. Ha ez tényleg ilyen jó szer akkor tuti felfigyelne rá valamelyik autógyár és gyárilag kezelné a motorjait mielött piacra dob egy autót, ezzel is növelné a megbízhatóságot. 6. Ha az összetétele annyira titkos akkor miért ne lehetne benne ugyanolyan "káros" anyag mint az említett konkurens termékekben. 7. A FERRARI állitólag gyárilag metabond-dal van kezelve. Ezt mintha még plakátokon is láttam volna pár éve. Ezt erősítse meg vagy cáfolja meg valaki. 8. Mi van ha a metabonddal kezelt motoromba öntöm? Ilyen tesztek nyilván nincsenek, így választ sem kaphatok a kérdésemre. Lehet hogy reakcióba lép a két anyag egymással? Vagy akár gyengíthetik is egymás hatását. Ki tudja? 9. Milyen garanciát vállal bárki arra hogy valóban hatásos a szer? 10. Kb egy éve kipróbáltam egy égésjavító "csodaszert" ami azon kívül hogy teljesítménynövekedést és fogyasztáscsökkenést igért, nekem határozottan megnőtt a fogyasztásom. Persze lehet azért is mert nagyobbak a dugók amikben araszolok nap mint nap. Hétköznapi használat során hazudik aki korrekt eredményt tud felmutatni bármilyen adalékra vonatkoztatva hisz 5% körüli változások érhetők el, mely bőven hibahatár és külső körülmények, hatások következménye is lehet. |
Előzmény: véda3 (18)
|
|