Gyöször Creative Commons License 2007.12.13 0 0 185
nem mértem kompressziót a lédiben, de nem agyon kopott a motor, asszem 80e km van benne, jól megy ha eltalálom a karbi beállítást, akkor pöccre indul. nem csörög és nagyon szép hangja van. olajat meg egy dekát nem fogyaszt 10 ezres csere alatt.

Majdnem megragadt? a spuritól? ajaj a cross mociba én rendesen túladagolom a kéket. mondjuk ilyesmit nem produkált, inkább akkor jobb a hangja. De azon nem tudok mérni fogyasztást.

A Motor-Life ról hallott már valaki? valami csodaszer az is, fémnemesítőnek hívják állítólag egy olyan bevonatot képez a fémeken ami az olajzás időleges megszűnése esetén védi a felületeket. meg persze mivel csodaszer tehát lemegy a fogyasztásom a béka feneke alá satöbbi. Krosszversenyen voltunk és mellettem állt a depóban egy tuning ladás srác, futóval és rákérdezett mennyit eszik a ladám. Mondom 7-10. Azt mondja akkor ő el sem meri mondani. Nem tudtam akkor még, hogy miért kérdezte. Kiszedtem belőle: 5 liter/100 km-et vallott be 110es tempóval kis futóval. Az én kocsim, igaz súlyra kb 3x akkora futó van utána 90nél többet nem tud menni. Ezerötös mindkettő. azt mondta a srác, hogy prolong buzi volt égre földre öntögette bele, de abszolút semmit nem ért, csak mintha szintetikus olajat rakott volna bele. Azt elfelejtettem megkérdezni tőle, hogy akkor mennyi volt a fogyasztása. Lényeg hogy niva vezérműtengely meg samara karburátor van rajta, és most 5 (dehát ezt a jóisten se tudja bebizonyítani, tehát nem kezdtem el hitetlenkedni), csak vettem egy ilyen lötyit és most kint van a polcon, nézegetem és nem merem beleönteni semmibe. A krosszon kipróbálnám, de ha ért valamit a spuris kezelés, akkor gondolom most annak vége. A krossz váltóba már tettem egy remetall-T nevű csodaszert amitől állítólag megszűnik a fütyülő hang, és fene hitte volna de tényleg csendesedett.

Lehet majd tavasszal kipróbálom a rotakapában aminek igencsak véres a torka :) addig is várom a használók észrevételeit, azért ide írtam, mert külön fórumot nem találtam rá és hátha.
Előzmény: Doni_99 (184)