DJG Creative Commons License 2007.12.12 0 0 147
Ennyit lehet adni a szerviz véleményére... A GPS egy hardveregység, azt nem lehet bántani, egyébként van a készülékben egy Windows CE. Szerintem leginkább arra gondolhattak, hogy ha USB-n keresztül nézed, akkor nemcsak a kártya tartalmát látod, hanem az operációs rendszerét is, és ha beletörölsz, akkor bajt csinálhatsz. De akkor is a rajta levő Windowst ölöd meg, nem a GPS-t, másrészt ezt pontosan ugyanúgy megteheted Vistáról vagy Linuxról, tehát az asztali gépeden levő rendszernek nincs jelentősége ebben a kérdésben.

Az ActiveSnyc-et ingyen letöltheted a Microsofttól, csak guglizz rá, telepíted, elindítod és kész. Amint bedugod a kábelt, először meghajtót fog kérni (itt a topikban már az elején szerepelt, egy kis ZIP három-négy fájllal), azt odaadod neki, és utána elindul az ActiveSync. Van rajta egy Explore gomb, arra kinyílik egy szokásos mappa. A SDMMC könyvtáron belül látod a kártya tartalmát, csak oda nyúlkálj, a többi könyvtárba ne, mert akkor tényleg bajt csinálhatsz.

Egy kártyaolvasóval sokkal kényelmesebb, csak az enyém mostanában nem szereti valami miatt az SD-kártyákat, azért maradt csak a kábel.

Üdv,
Gábor
Előzmény: sandor76 (146)