Teff Creative Commons License 2007.12.12 0 0 571
Kedves Hölgyeim!

Varga Gábor vagyok, az illetékes portáltól. :-) A kivis pitéről folyó csevej mellett azt hiszem nem mehetek el minden szó nélkül, hiszen a cél az, hogy örömet okozzak, nem pedig hogy csalódást.

Nos, több felvetést is olvastam. Például, hogy mi kötne meg ennyi tejszínt, és gyümölcsöt ebben a receptben. Nos a tíz deka liszt, és a tojások sárgája - helyes alkalmazás esetén - gyönyörű pudingszerű állapotot tud előidézni ennyi folyadékból is.
Olvastam, hogy sehol nincs ilyen, hogy a lisztet párosítják a kivivel. Ez miért probléma?
Summa summarum, nekem is, és sok más embernek sikerült már elkészíteni ezt a receptet, fotót is küldtek be róla. Ezt a receptet magam fordítottam olasz nyelvről. Ott is működik.

DE! Mivel a panaszok egyértelműen azt bizonyítják, hogy valami nem stimmel a recepttel, vagy valami trükkje van, amit nem írtam bele - és vagy rájön az ember, vagy nem -, ezért megreformálom a receptet.

Megígérem mindenkinek, hogy e hét vasárnapján előveszem a receptet, és valamit kitalálok, hogy mindenkinek a kellő végeredményt nyújtsa.

Zárszóként annyit mondanék, hogy elnézést kérek a csalódásért, amit ez a recept néhányaknak okozott, én igyekszem mindent megtenni, hogy a sütés öröm legyen látogatóimnak.

Tisztelettel:
Varga Gábor