CarloB Creative Commons License 2007.12.12 0 0 35500

' értem, akkor szerintetek mélység magasság max 60x60 legyen? a szélességem adott, max 135 cm lehet. Akkor egy 135X60x60 jó méret tengeriben? '

--

Tulajdonképpen a tengerinél is ugyanazok a méretek váltak be, (privát használatra..!) mint az édesvizinél, csak éppen a mérek nagyobbak ugy 300 litertöl kezdödne.. Kivéve valami nagy USA Bank magyarországi Managerét aki az irodájába egy bazi nagy több ezer liter nagyságú tengeri akváriumot beépitett.. a vicc a dologban, hogy az amerikaiak gyakran meg is teszik.. persze azt nem Ö maga gondozza, hanem egy erre a célra specializálódott cég foglalkozik majd vele..-:))

 

   Na ez a méret amit irsz már jobb.. csak általában ugy mondjuk, ahogyan az akvárium elött állva a méretét látjuk, különben könnyen félre lehet érteni a méreteket..-:) De gondolja arra, hogy ezen 60 cm viz oszlop fölött ugye lesz még egy megvilágitásod, ahol egy extrém hö képzödik és arra is kell gondolni, tehát felfelé még helynek kell hogy legyen.. azonkivül az emlitett munkálatokat is ugy lehet elvégezni ha felülröl rálátok egy akváriumra és ott böven van hely.. tehát ha ez valahogyan beépitett lenne ezt is bekalkulálni..-:)  

Előzmény: mr.Baker (35487)