Indián Creative Commons License 2007.12.09 0 0 4254
Utólag belegondolva mégse túl jó 5let ez... Ha elterjed hama' összeomlaszthattya a sürgősségi ellátást, és pont azokkal a népekkel basznánk ki, akiknek télleg sürgős ellátásra lenne szüksége - ők aztán végképp nem tehetnek semmiről... Valami cizelláltabb eljárás köllene... illesmikre gondolok:
    56. § (4) A pénztártag, amennyiben a vizsgálatok eredményét vitatja, vagy a javasolt vizsgálati, illetve terápiás módszerrel nem ért egyet, egy további orvosi szakvéleményre és javaslatra a külön jogszabályban foglaltak szerint jogosult.
Ezt pölö szinte minden esetben meg lehet jáccani, kapásból dupla kőccség, aminek nagyon fog örülni az izé.
    63. § (4) A pénztártag a finanszírozási eljárásrendben foglaltak szerint jogosult a kezelőorvosánál mindazon vizsgálatok kezdeményezésére és – a kezelőorvos javaslata alapján – elvégeztetésére, amelyek a várakozás sorrendjét befolyásoló egészségi állapotváltozás megállapításához szükségesek.
Ezzel is el lehet szórakozni, hogy heti 1-2 alkalommal megjelenik a várólistára száműzött pénztártag, nem változott-e az állapottya, ami miatt nem várhat tovább az ellátás. Ezen vizsgálatok kőccsége idővel több lesz, mintha ellátnák a breteget...
Előzmény: Antisystem (4230)