dSz Creative Commons License 2007.12.08 0 0 2861
Gondolkoztam rajta és lehet hogy valóban kicsit magasra tartom - van benne valamennyi alkutartalék. De azért vedd kérlek figyelembe a következőket:

- Mint írtam, teljesen új Remo Ambassador bőröket vettem/tettem rá (ez önmagában is kb 6000-7000 Ft) - a képen látható pergőn egy fillért nem érő leharcolt bőr van.
- Az Egyesült Államokban (a linked az amerikai ebay-re mutat) olcsóbbak a hangszerek - pl. egy Pearl Forum szett itthon 145-150e, odakint kb $700. =126e Ft.
- Az ebay-en ahol jelenleg tart a licit $30 még nem érte el az eladó által kitűzött árat (Reserve not met), amiről nem tudjuk, hogy mennyi.

Hozzá tartozik az is, hogy ezt a pergőt szétszedtem csavarjaira és minden darabját lepucoltam - ez persze az árban nem érvényesíthető tényező, de azért kellemes ránézni és ezzel már nem kell vacakolnia a vevőnek.

Jah, még egy: nem azért ennyi, mert ez biztosítja a megélhetésemet és egy kapzsi alak vagyok, hanem azért, mert szerintem - nagyjából - ennyit ér. Másik, hogy ha nem sikerül eladni, az sem nagy gáz, mert egy - a kategóriájában - jó pergőről van szó, és próbálni tökéletes lesz - addig sem a drága pergőt gyepálom.

Szóval lehet lejjebb menni, de csodákra ne számíts. Ha egyébként $30-ért sikerül szerezned egyet, biz' isten kétszeres áron megveszem Tőled :)

Sz.
Előzmény: implacabilis (2859)