klsderm Creative Commons License 2007.12.04 0 0 1788
Üdvözlöm Nagy Úr!

A lézeres szőrtelenítés semmilyen kimutatható káros hatással sincsen a terhességre. Akik szőrtelenítéssel foglalkozunk, orvoskongresszusokon többször beszéltünk erről, és több mindenki kezelt terhesen valamilyen családtagját már. Ha megnézi a www.szordoki.hu honlapomat, ott egy gyönyörű szempár mosolyog az odalátogatóra. Ő az én kislányom, 2 éves, és teljesen egészséges. Pedig a feleségemet terhesen többször is szőrtelenítettem.
Azért nem szőrtelenítünk lézerrel terhességben, mert ha valamilyen baj lenne a babával, akkor azt a mama a terhességgel hozná összefüggésbe. És senki sem fogja ennek kitenni magát. Ennyi. Lásd még részletesen http://szordoki.hu/ellenjav.htm

Az anyajegyeket úgy tudjuk kihagyni a kezelésből, hogy 6 évig orvosegyetemre járunk, ahol az alapokat megtanuljuk, majd 5 évig tanulva letesszük a bőrgyógyászati szakvizsgát és utána évekig dolgozva, tapasztalatot szerezve eldöntjük, hogy az „anyajegy (melanoma, solaris lentigo, pigmentált névusz, stb.)” kaphat-e besugárzást vagy sem.

Egy kúra az arcon 5 kezelésből áll, majd ezután un. fenntartó kezelések következnek. A fenntartó kezelések számában, ismételhetőségében van különbség. Ön látatlanban kérdez, és én is úgy válaszolok. A klinikai állapottól a kezelés 5x30 000 vagy 5x50 000 Ft-ba kerülnek. Értékelhető eredmény már az első kezelés után látszik.

Kozmetikus, masszőr, meg még a Jó Isten tudja kicsoda pigmentfoltot, anyajegyet, rozáceát nagyenergiájú fénnyel nem kezelhet. De kezel. Olcsón. Mindenki majd a saját kárán megtanulhatja, hogy kinek a keze alá fekszik, olcsón.

Tisztelt Nagy Úr! Szánjon 15 percet rá és olvasson el pár honlapot, ezekből nagyon sokat tanulhat.

www.barsony.hu
www.epilaser.hu
www.kadardr.hu
www.szordoki.hu
www.kozmetologia.net

Üdvözlettel:

Kádárdr