Toroco Creative Commons License 2007.12.02 0 0 25034
A fogyasztós váltós kérdésem re nem reagált senki. Felteszem újra, mert elég sürgős lenni, mive mostanában többet kéne használni az autót, de sokat eszik.

Szóval. Most volt az autó zöldkártyán, a géppel beállították a karbit is, és most azt vettem észre, hogy a fogyasztás elérte a 11 litert. Ilyenkor mi van? Mi lehet a gond?

Ma mentem a kocsival és a kuplunk már annyira csúszott, hogy a dombon fölfele negyedikben már nem is tudtam menni. Okozhat ekkora növekedést a kuplunk csúszása? én csak erre tudok gondolni, így hírtelen. Ráállítottam, de már csak egy menet van a csavaron, mielött eltünik abban a műanyag kockában.

Kuplunk tárcsa csere úgyben megkérdeztem, ott ahol a zöldkártyát csinálták, és azt mondták, 20-25000 forin lenne náluk. Ez egy nagyon jó szervíz, és megbízható, de hát nekem ez egy kicsit sok. Még megkérdezem máshol is, de ismeretlen helyen nemtom mennyire megbízhatóak. Február végén lesz műszaki, és így már lehet, hogy nem fog átmenni.

Én arra is gondoltam, hogy esetleg egy fórumostól kérek segítséget a cseréhez, aki megtudja csinálni, és van hozzá felszerelése is, még ha autózni is kell hozzá, mert lehet, hoy így is olcsóbban jön ki. Valaki esetleg bevállalná ezt nekem? Az időpontot még nem tudom, mikor lenne aktuális.