Daikini Creative Commons License 2007.12.01 0 0 413
Mar tobb helyen is kifejtettem, a legjobb megoldasnak azt tartanam a kettos allampolgarsaggal kapcsolatban, hogy kapjon barki aki: legalabb kozepfokon beszeli a magyart, es keri a kettos allampolgarsagot. Nem hinnem, hogy az allam dolga osztogatni, es nagyjabol a WC papirral azonos ertekuve degradalni az allampolgarsagot.

Ha magyaroknak akarjuk osztogatni, az etnikai megkulonboztetes. Mellesleg ki szamitana igy magyarnak? Aki annak vallja magat? Nonszensz. Atgondoltak az igennel szavazok, hogy megis miert es hogyan tortenik majd, ha elfogadjak a 2004-es bohockodast?

Nem. Nyilvanvaloan nem. Elvegre azert vannak a politikusok, hogy helyetted kedves valaszto gondolkodjanak.

Amit en irtam: nem diszkriminativ, barmelyik magyar megfelel neki, akinek fontos egy kicsit is a magyar kultura. Es mellesleg: nem jar olyan koltsegekkel, hogy utana jarjon minden egyes kulfoldon rekedt honfitars genetikai rokonsaganak.

Azok a magyarok akik tudnak magyarul, testvereink, es megerdemlik, hogy az anyaorszag torodjon veluk. Es azok is megerdemlik az allampolgarsagot, akik veszik a faradsagot, hogy megtanuljak a nyelvunket. Meg Fekete Pako is, akit egyebkent ruhellek.
Előzmény: Törölt nick (385)