Csak egy rövid hozzászólás a témához.
Mikor ellopták a gépemet nagy naívan felhívtam a Camera Kft-t, hogy mit lehet tenni. Hát nem voltak túl segítőkészek. De én erősködtem, hogy azért csak ők a hivatalos márkaszervíz, és ha talán baja lenne az amúgy vadiúj gépnek, talán hozzájuk vinnék be. A mi szakmánkban (én épületgépész vagyok) volt már rá példa, hogy 5 év után került elő egy kazán, amit tőlunk loptak el, és a gyári szám alapján a szakszervíz azonosított be. Lényeg ami lényeg, nagy nehezen mondták, hogy küldjem el e-mailbe az adatait. Majd visszajött a sablon üzenet, hogy Köszönjük.
Nem számítok rá, hogy ők megtalálják, de ha meg is találják, akkor sem hiszem, hogy szólnának.
Amúgy érdekes volt, hogy egy srác, aki itt olvasta a történteket felhívott, és levitte az adatokat a Soós-hoz. Ahol szinte felháborodtak, hogy ők nem vesznek lopott cuccot. :) Ezen jót mosolyogtam. De ez sajnos Magyarország. Ez van. Amikor az orgazda felhívott, és utána szóltam a rendőrségnek, hogy nyomozzák le kitől jött a hívás, azt mondták nem tudják. Ja, mondom akkor jó. No comment.