Törölt nick
2007.11.29
|
|
0 0
1766
|
Tisztajó! narancssárga vírus gyütt 61E-nek reggel... tök fura végignézni ilyenkor az embereken és konstatálni, hogy már megint én vagyok a legéletvidámabb a buszon!:) Ettől mégjobb kedvem lesz, aztán sportolok egy sort a Deáktól a kékmetróig, ami szintén feldob és ma pont jól jött ki, mert éppen akkor állt be:)) ...minden passzentos volt reggel, csak az a hülye nő pattogott benn megint (mint minden csüt.reggel) hogy mégis mit képzelek magamról hogy felülök arra az izére éshogy szálljak le moströgtön... :D
Viszont... Kosarantyún most "zábtojásjellel"(by noémi) jelöltük a micsodaszöget alfabétagamma helyett...namondom ezt nem hiszem el...hízott is a májam :))) de volt mű is meg lambda, hogy azért meg ne sértődjenek!
viszont...egy negatív, hogy...nem volt Szinonimaaa... :-(( ...pedig annyira készültem a pukkadósröhögős órára, úgy vártam...erre bumm:S ellenben...volt twööölf!:D Úgy imádom azt a nőcit...olyan kis aranyosan flegma:D és ma ő mondott veryket!!!! igaz, csak 16-ot, viszont volt "műv" és zíró is:D
ééésma megyek ceruzát tolni:))
...cakumpakum muybien! |
|