Gratulálok a 3 laphoz, az én apukám meg erősebb, mint a tied, mondtam 6 évesen.....
Leírtam a történetet, idéztem a szerződés vonatkozó részeit, kitérő választ kaptam eleget, köszönöm, elfogadható magyarázatot még mindig nem. Elfogadom mások tapasztalatait, ugyanakkor megosztom az én tapasztalataimat másokkal. Ez egyeseknek fáj, de ez engem nem nagyon zavar. Ha valaki tényleg válaszolna a kérdésre, megmagyarázva, hogy mi miért van, szívesen elfogadnám. Sajnos erre hiába várok itt, és hiába várok az ügyfélszolgálattól választ 2006 júliusa óta.
Nem félek az olyan helyzetektől, az élet úgy hozta, hogy nagyon jó kapcsolatokat építettem ki jogászokkal az utóbbi években.
Jobban belegondolva, aggódni akkor volt okom, amikor az hittem, hogy a das mögöttem áll. Szerencsére egy kis kaliberű ügy során derültek ki a korábban felvázolt dolgok. Mellesleg megoldottam a problémát eme cég professzionális segítsége nélkül. Mellesleg volt egy másik közlekedési szabálysértési ügyem, amiben egyedül nagyobb sikert értem el az ítélet enyhítése kapcsán, mint a szakjogász segítségével. Vicces módon, ugyan az a bíró tárgyalta az az ügyet is.