klsderm Creative Commons License 2007.11.28 0 0 1785
A Fórum eléggé leült, ezért minden beírásnak értéke lehet. Ilyen lehet a „szőrmester” is.
Aki ide beír, az reklámozni is akar. Ez volt az elektrolízissel és velem is. Úgy gondolom, hogy adtam valamit ezért. Ha valaki figyelmesen végigolvassa az itt megjelent adok-kapok hozzászólásokat, akkor a „gépi” szőrtelenítésben sok új információt kaphat, ha pedig nem kozmetikus, hanem páciens, akkor ügyesen tízezreket takaríthat meg egy óra olvasással.. Ez elmúlt pár év alatt sok mindenre (végleges-tartós, villanófény-lézer, borotválás-kitépés-gyanta, csodakrémek-UHA, stb) fény derült.
Még élesen emlékszem az első indulatokkal teli beírásomra, ami után kaptam hideget-meleget.

Aki reklámozni akar, ám tegye, de adjon is valami újat. Mondjuk: 3 kezelésre vállalunk minden szőrtelenítést, és ha nincs eredmény, akkor visszaadjuk a pénzt, …vagy, ne fizessen előre, csak ha meg van elégedve, akkor a végén fizessen.

Keményen meg kell védeni az álláspontokat. Tehát felteszem a „szőrmesternek” a kérdéseimet. Azt írja … nagyon profi…ez mit jelent? Milyen géppel dolgoznak, milyen eredményre számíthat a páciens? Mitől „profi”? Mire való a próbavillantás?

6. éve szőrtelenítek nagyenergiájú fénnyel, de még most sem lenne merszem „köszönő leveleket” feltenni. Pláne kilóg a lóláb, ha egy pár hónapja induló cégnél látunk olyat … mert hatékonyak ...H. Krisztina és …Örülök, hogy megoldódott ez a probléma.B. Sándor…

Ha valaki szőrtelenít, akkor az tudja, hogy egy hatékony kezelés sokszor egy-másfél év. A páciens örül, hogy nem kell többet szőrtelenítésre jönnie. A tapasztalatom az, hogy másfél év után már a probléma nem probléma, és teljesen megfeledkeznek, hogy milyen is volt szőrösen az életük.

Szóval kedves Szőrmester, győzzön meg minket, szkeptikusokat, hogy Önök tényleg jobbak, mint az átlag, „professzionálisak”, mint ahogy a dicsérő levelekben áll.

Kádárdr