kiskedvntf Creative Commons License 2007.11.28 0 0 35251

Sziasztok!

Nos, üres lett az akváriumom, szépen eltemettem az összes halamat.:(

Azt szeretném kérdezni, hogy ahhoz, hogy a formit kiürüljön az akváriumból, elég-e, ha a műanyag, nem főzhető alkatrészeket, (most meg lehet kövezni: műnövényt- az igaziak valahogy nem birták sosem :() -szőrő szivacsát áztatgatom, kimosogatom, vagy pótoljam új betétekkel? ez utóbbiak kb. 2 hónaposak.

És akkor elkezdem újra előlről: mit javasolnátok telepíteni egy 60 literes akváriumba? Eddig ancijaink voltak, szaporodtak, mint állat, xifo-k - ők egyesültek néhány neonnal, rózsás diszmárnáink is voltak, de róluk az "jött le", mintha agresszivak lettek volna. állandóan nekimentek egyik szerencsétlen cápaharcsának. Vettünk kezdetben (Úristen de szalad az idő,  6 éve ) vitorlásokat is, de úgy találtuk, kicsi lesz nekik a hely, most barátnőmnél vannak.

Volt idő, mikor 32 db halunk volt, és nem tűnt zsúfoltnak, pedig nyilván megviselte őket a sűrűség, igaz, ezek nagy része pár millis ancika volt.

Szeretnék algaevőt mindenképp, és néhány vidám szines halacskát. Elképzelhető csak neonnal, vegyesen? Vagy esetleg a kedvük, és egyéb izgalmak miatt, néhány nagyobbacska halacska? Abszolút tanácstalan vagyok.....

(jaj, most nagyon hülyének tűnhetek..... )

Köszi

Tudom, egy kis ideig üresen kall majd működjön, de talán Karácsonyra ...