3ferret Creative Commons License 2007.11.28 0 0 1045

Sziasztok!

Már régóta olvasgatom a fórumot, mert tavasszal én is beterveztem a kemenceépítést. Eddig nem szóltam még hozzá egyszer sem, de most a rozskenyér recept miatt gondoltam, írok.

Szóval még nincs kemencém, így kemencében még soha nem sütöttem, de a gázsütőben és a kenyérsütő gépben rendszeresen. Nekem is elég sok bajom volt a receptekkel, de aztán rátaláltam egy honlapra, és ott elég sok receptet próbáltam ki, beváltak, merem ajánlani: www.foszakacs.hu

S. Juditot pedig muszáj megvédenem. Nem láttam a hétvégi műsorát, még kenyér receptet sem láttam tőle, pedig egy kivételével az összes könyvét megvettem, de állítom, hogy nagyon klassz kaják vannak bennük. Én már lassan csak az ő receptjei szerint sütök-főzök, újra megszerettette velem a főzést.

Az elmúlt 3 év során talán 1 vagy 2 olyan receptje volt, ami nekem sem jött be, de a többi szuper, és ezt a családom és a rendszeres vacsoravendég barátok is állítják, nem csak én.

Ettől függetlenül, lehet, hogy a kenyér tényleg nem volt jó. Sajnos a tv-műsorban pontos mennyiségeket sem szokott mondani, onnan főzni szinte lehetetlen.

És ami a lényeg, ugye, ízlések és pofonok különbözőek.