Törölt nick Creative Commons License 2007.11.26 0 0 5

A továbbiakban, pár héttel ezelőtti élményeim:

 

A pénztárnál a helyzet nem volt ugyan üdítő, de kb. 5 perc alatt sikerült jegyet váltani. A kieső időt a padlómozaik, és a plafon díszítésének szemlélésével töltöttem, alakul. Szerencsémre hamar észrevettem, hogy kétféle pénztár van. Az egyik csak utalványosoknak, itt általában nyugdíjasok állnak, a másik pénztárnál pedig rendszerint külföldiek. Belépőkártyát is osztottak, ezzel kapcsolatosan minden az előbb elmondottaknak megfelelően történt. Egy udvarias illető az elektromos kapunál elvette és lehúzta a kártyát.

Még a pénztárnál váltottam pár szót egy akcentussal beszélő és elég jól öltözött idős hölggyel, (aki ugyan említette, hogy külföldön él mégis beutalóval váltott jegyet(?). Tőle tudtam, hogy a férfi és női részt összevonták, ezért ugye fürdőruha kell. Ebből már sejtettem, hogy a helyzet nem lesz olyan egyszerű…

Idáig nem volt gond, fürdőruha, az volt nálam.

Megtaláltam az öltözőt is, bár ez se volt sima ügy, egyszerre átjáró a termál és a hidegvizes fürdő között, és csak remélem, hogy nem férfi és női öltöző egyben! Ajtó helyett függöny volt az öltözőkamrákon, ezért úgy gondoltam nem itt lent az átjárórészen, hanem a galérián keresek helyet. Felmentem hát egy kis lépcsőn, ha jól emlékszem épp egy férfi jött velem szemben lefelé… Innen az emeletről le lehetett látni az alant lévő fülkékre. Így utóbb sajnálom, hogy a hely felderítésével voltam elfoglalva és nem néztem, hogy öltözik-e valaki odalent.  Kicsit furcsa szituáció, de rend volt, tiszta is volt – sőt a berendezés elég nagypályás. Új korlát, új függöny, új szekrény, tükör, ágy, matrac, falikárpit, minden tisztán rendben, régimódi kórház + wellness-szálló keveréke, és még fürdőköpeny is. Az utóbbit nem vettem magamra, amúgy teljesen tisztának tűnt.

Fölöttem az öltözőfülkében karnyújtásnyira csodaszép kis üvegablak, mondjuk, amikor öltöztem előjött egy bogár az ágy alól.

Nem volt ismerős a terep, ezért a termál részt is keresnem kellett de hamar rátaláltam. Egyáltalán nem volt lerohadva, gránit, márvány, mozaik volt bőven. A gőzkamrák előtti zuhanyzókon stílusos „tekerős” és nem időkapcsolós csapok. Úgy tűnik minden frissen felújítva. Nem jártam ugyan be a teljes fürdőt, talán, mert a lerobbant helyekre nem volt kedvem bemenni. Lehet, hogy a férfiöltöző továbbra is a lepattant kabinos részen van? Ezt nem tudom.

 

Zuhanyzáskor jöttem rá mire lett volna az öltözőbéli fürdőköpeny. Nyilván ezt kellett volna mosdás után felvenni és ebben tetszés szerint akár köpeny alatt meztelenül(?) felsétálni az öltözőfülkébe. Bár így lehet, alám láttak volna mikor a lépcsőn megyek… A női zuhanyzóba egyébként simán betévedhetett volna akár egy férfi vendég is.:)

 

Nagyon izgalmas volt, ajánlom mindenkinek, elsősorban voyeur hajlamúaknak. Siessetek! Ne hagyjátok ki, menjetek amíg lehet!

 

Esetleg átmenetileg közös nudivá lehetne alakítani a Gellértet.

 

 

 

Előzmény: Törölt nick (4)