Törölt nick Creative Commons License 2007.11.26 0 0 4

Azt hiszem, ami itt topikleírásként elhangzott, az nem hagyható figyelmen kívül. Valóban baj, ami evvel a fürdővel történt, de szükség lenne itt olyanok hozzászólásaira is, akik az utóbbi néhány hónapban, sőt inkább az elmúlt hetekben jártak a fürdőben!

 

Az a hangulat amit ez a "szellemesen megfogalmazott” topiknyitó hozzászólás áraszt, a nagy múltú fürdőre nézve destruktív. Szükségét érzem ezért annak, hogy a 2007 09.26. óta beállt esetleges kedvező változásokról is szó essen. Ezzel is elejét szeretném venni annak, hogy az esetleg befagyott topik, tovább rontson a fürdő amúgy is megrendült jó hírén.

 

Tény, hogy a fürdőben jelenleg is felújítási munkálatok folynak, ebből kifolyólag egy-két téren, lehetetlen állapotok uralkodnak. Néhány hete jártam ott, és bizony volt, amin én is elcsodálkoztam.

 

SZvsz. a fürdőbeli jelenlegi helyzettel kapcsolatban talán türelemmel kell lennünk. Hosszú évtizedek alatt sikerült az épületet eljuttatni ide, de én azért bízok abban, hogy jelenleg pozitív változások zajlanak. (Kocsmázások alkalmával jókat hallottam arról, aki a restaurátori munkálatokat vezeti. Persze ez csak felületes információ...)

Azt, hogy a fürdő vezetése, személyzete mennyire áll helyt a felújítási munkálatok közepette, csak egyszeri fürdővendégként áll módomban megítélni: A helyzet egész tűrhető, a legtöbb dolgozó kifejezetten kedves és udvarias, csak a pénztárnál ideges mindenki. Na és az úszómesterek bámultak nagyon. Egyes kellemetlenségek, pl. utcai cipővel lehet bemenni a… nyilván a felújítási munkálatok miatt adódnak (férfi női termálfürdők gondolom átmeneti összevonása).

 

Persze ha valaki elveszíti a türelmét, mert jegyváltás után tájékoztatják arról, hogy fürdőruha kell, az teljesen érthető. Az aktuális változásokat legalább a pénztárnál kiírhatnák, vagy akár neten is közzétehetnék.

Előzmény: Lewinfiú (-)