AAAaaa Creative Commons License 2007.11.26 0 0 32
UPDATE:

Tisztelt Látogatóink!

Tegyék a szívükre a kezeiket! Csak az az ember nem téved, aki nem ember. Tévedni emberi dolog.
Mint érdekvédelmi, a felvilágosítást szemeik elõtt tartó társaság, a múlt héten nyílt levelet címeztünk Horváth Ágnes egészségügyi miniszterhez, miután a tudomásunkra jutott, hogy jövõre kötelezõvé tesznek egy számunkra megalázónak tartott vizsgálatot. Késõbb kiderült, hogy az információ, amely a tudomásunkra jutott, téves volt. Ezúttal bocsánatot kérünk a miniszter asszonytól és a hírbe hozott cégtõl.

Ugyanakkor úgy véljük, hogy ma Magyarországon, amikor annyiféle meggondolatlan döntések születnek felsõbb szinteken az érintettek feje felett, amikor folyamatos inzultus éri a szépészeti beavatkozáson átesett nõket (a szexuális zaklatásokról nem is beszélve), akkor szükség van egy olyan szervezetre, mint a Plasztikázott Nõk Társasága. Az elmúlt napok történései után erõsen fontolgatjuk, hogy jogilag is elismert szervezetként mûködjünk tovább.

Jó hír, hogy akciónk hatására többen jelezték belépési szándékukat a társaságunkba. Rendezzük sorainkat és hamarosan a tagbõvítésrõl is gondoskodunk. Köszönjük a bizalmat új tagjainknak!

Plasztikázott Nõk Társasága (Implikör)