cicafej Creative Commons License 2007.11.26 0 0 5201

Sziasztok!

 

Angyalka lázban voltam a hétvégén, nagyon nem vagyok mostanában jó passzban, de ez a kis mütyür jó terápiának bizonyult.

Igazi mütyür, nekem elég kicsi (főleg az sztk-s után :-))

 

Állandóan a kész angyalokat néztem a topikon, meg kell mondjam, nagyon jó, hogy alaposan kivevesézitek a témát. Hogy nem ciki, ha nem sikerül valami... jókat is derültem közben, mert nekem az egyik karja veszett el... de megtaláltam..:-))  nálam is pont úgy működnek a dolgok, ha varrok minden a feje tetejére áll. 

Aztán az ujját alig tudtam kifordítani, a lábát fordítva varrtam be... úgyhogy tényleg egy tanulódarab.

Az ábrázatáról már ne is beszéljünk, ez a mumusom, el lehet vele cseszni az egészet.

Aztán a tesztelés jól sikerült, máris gyárthatnám a lányaimnak, illetve a barátnőknek sorozatba...amit viszont nem szeretek, többször ugyanolyat.

 

Örülök, hogy így működik ez a topik, leglább akik nem igazán értékelik ezt a részét a dolognak , ha beleolvasnak megtudhatják, hogy bizony minél kisebb, annál nehezebb :-)))

 

Na és minden angyalka nagyon helyes,(meg minden, ami amberikéz műve)  én vevő vagyok  a klasszikusra, a modernre, sőt a nato-ra is :-)) ,ami a lényeg, hogy mindenki teljes odaadással készíti úgyis.

 

Most kellne egy cím, elküldeném én is, meg valami csomagolási ötletet is szivesen vennék, mert nem lenne jó, ha  kilapított angyalka érne a célba.. kis doboz? vagy mibe teszitek?

 

Az enyém egy álmos, mondjuk, hogy  pizsamás, hálósipkás angyalka, kapott kispárnát is... :-))