Barátocska :) Creative Commons License 2007.11.26 0 0 152
Üdv,

no, akkor most jól lebuktatom magam :)))))

- mikor kezdtél fórumozni?

két és fél éve, majdnem három.

- van-e olyan (nem virtuális) közösség, amihez tartozol, ahol a problémáidat, kérdéseidet megtárgyalhatod, ahol figyelnek rád?

Igen, van, de ritkán tudunk csak összejönni :)

- okoz-e a családi életedben konfliktust a fórumozásod?

Néha elôfordul, elsôsorban a géphasználat miatt, de hamar lerendeződik.

- mennyit töltesz naponta a fórum előtt?

Kábé két órát minden nap (reggel egy, este egy), de olyan is előfordul, hogy folyamatosan fenn vagyok, bár az ritkább (hálisten:))))) A munkám a számítógéphez köt, ezért nehéz megállni, hogy ne kukkantsak be.

- a fórumozást függőségnek éled-e meg?

Igen, teljes mértékben.

- érzékelsz-e elvonási tüneteket, ha pár hétig, napig, (óráig?) nem tekintheted meg a kedvenc topikjaidat?

Igen. :)))

- hogy érzed magad előtte? (nyugodt, ideges, pihent, fáradt, stb.)

Attól függ, milyen témában vagyok benne éppen, és kivel beszélgetek. Aktuális virtuális helyzettôl függô, hogy milyen érzésekkel állok hozzá előtte. Szokott lenni kellemes izgalom, kíváncsiság, nyugodt közöny, de általában inkább pozitív érzések.

- hogy érzed magad utána? (nyugodt, ideges, pihent, fáradt, stb.)

Általában elégedett vagyok fórumozás után.

- zavar-e, hogy másoknak más véleményük van, ha biztos vagy az igazadban?

Ritkán vagyok biztos az igazamban, és általában érdekel mások eltérő véleménye, sőt. Szeretek beszélgetni engem érdeklő témákban.

- szoktál-e egyetérteni más fórumozókkal?

Igen.

- úgy érzed-e, hogy a fórumon önmagad lehetsz?

Inkább úgy mondanám, hogy virtuálisan több látszik a valódi személyiségemből. 3D-ben nehezebb megmutatni :)

- léteznek-e olyan gondolataid, amit a fórumon megosztasz másokkal, de valódi kapcsolataidban nem mernél előhozakodni velük?

Gondolatok nincsenek, de bizonyos hozzáállásokra lehet ezt mondani. A fórumon nyitottabb vagyok, mint a valóságban.

- ha egy témában van véleményed, akkor szükségesnek tartod-e azonnal megmondani azt, vagy szoktál várni egy kicsit, amíg mások véleménye megjelenik?

Ha érinti azt az aktuális érzelmi/szellemi zónát, amiben éppen érdekelt vagyok, akkor azonnal ki kell jönnie, amint van rá alkalom :))) Mások véleményére nem szoktam várni, olyan viszont sűrűn előfordul, hogy szükségtelennek tartom elmondani a véleményem.

- vannak-e virtuális barátaid?

Merem remélni, hogy igen :)

- vannak-e virtuális ellenségeid?

Nem tudok róla, nem érzem, hogy lennének.

(Bocs a késésért :)))