ki sem mondom a nevét mint voldemorfét a potterben
Beeex, lehet, hogy tévedek, de azt hiszem, arra gondolsz, ez az új figura én vagyok. Tévedsz. Már hetek óta csak néha olvasgatom a fórumot. Nem utolsó sorban azért, mert újabban szinte csak a Te beszerzéseidről, daráló problémádról esik szó. Nyilván csak az irigység beszél belőlem, hogy megengedheted magadnak a drága cuccokat és én nem, de szerintem ezekről a cuccokról nem velünk kellene beszélgetned, mi ezeket casak képeken látjuk. Fel kellene iratkoznod valami felső tízezres topikba, ahol jó szívvel olvassák, hogy milyen őrjítően nagy problémád van a Mazzer késeket illetően.
Nos ez a fenti megjegyzés kb. annyira súrolja az inszinuáció határát, mint az, hogy folyton próbálsz azonosítani engem olyanokkal, akikkel egy intellektuális sznten még gyerekkorban sem voltam. Lehet, hogy a stílusom nem tetszik, de ettől függetlenül elvárom, hogy korrekt légy.
Ja! Megnéztem azt a bizonyos tesztet, ahol a darálás végeredményének különféle méreteloszlásait vizsgálták lézeres diffraktométerrel. No, az egy tipikus példája a tudományos esztközökkel elkövetett szemfényvesztésnek. Különösen arra a részre igaz ez, amikor arról beszél, hogy a saját íz-tesztje teljesen egybevág azzal, hogy a méreteloszlás milyen is volt. Ugyanis, a darálók "egyforma" beállításának hibája lényegesen nagyobb annál, mint amilyen különbségeket a görbék mutatnak. Az egyetlen levonható, valóban korrekt állítás az lehet, hogy a kék vonallal reprezentált daráló valamennyivel gyengébb minőségű a többi teszteltnél, mert valóban, szignifikánsan elkentebb a szemcsemértek eloszlása.