igii Creative Commons License 2007.11.25 0 0 46
Nah én is elmesélem tapasztalataimat:
A negatív vélemények ellenére pozitívan gondoltam a cégre, szerintem maga az alap elgondolás nagyon jó. Végy egy profi szerelő csapatot, vásárolj etax alatti áron kb 20%-al olyan autókat, ahol az eladó nem akar hónapokat várni és küzdeni a magán vevőkkel és a bizományisokkal, alaposan mérd fel az autót, készíts róla műszaki véleményt, melyet a későbbi vevő is láthat!!!! Add el az autót etax áron, vagy picivel felette, ill. korrekten igazítva az árat a műszaki adatlaphoz(amit ugye a vevő is láthat), ezzel van rajta egy 20-30% hasznod. A vevő nem zsákbamacskát vesz, hanem korrekt áron egy olyan autót aminek ismeri a hibáit(a műszaki adatlapból).Mindenki elégedett(LENNE). Csakhogy a cég kinőtte magát.
Az még most is fontos, hogy centire be legyenek állítva az aútók a helyükre, ha ki áll vele egy kulcsos srác, Ő már nem állíthatja vissza...DE Az már lényegtelen, hogy a fentebb említett műszaki adatlap csak üres rublikákat tartalmaz, holott az autó tele van külsérelmi nyomokkal, belűl meg ki tudja...talán minden tökéletes?
Telefonos ügyfélszolgálat:
Mindenkit óva intek, hogy felhívja őket, de ha mégis, nehogy megadja a személyes adatait!!!! Beígérnek fűt, fát minden megoldható, hivogatnak naponta, külföldről küldenek sms-t, ajándékokat ajánlanak fel, nos nekem sem házi mozi kellett volna, hanem autó, sztem ezzel csak lejáratják magukat, de nem is ez a lényeg. A telefonos egyeztetés során annyit kértem volna, hogy 12%-ot engedjenek az álltalam kinézett autó árából, mert a kiírt árat soknak találtam. Kérésem komoly meggondolást igényelt, kapcsoltak is egy manager úrat, akivel megegyeztünk, hogy ha hitelt is veszünk fel, akkor a banktól kapott jutalék miatt belemennek a 12%-ba.
Telephely:
Irány a telephely, kultúrált hely, valóban, mintha az ikeában vásárolnánk...autó megnéz, tiszta karc, nyomott is egy picit, de nem külföldről hozták be, így érthető(szerintük:-) 3 éves, amúgy belűlről szép, illesztések stimmelnek, minden működik rajta, műszaki adatlapon csak üres rublikák, szervízköny foghíjasan kitöltve, gyártási év egyezik a forgalomba helyezéssel, rendszám is kb stimmel a 3 évhez, motor rendben, rozsdásodásnak nyoma nincs, minden szépen záródik, szóval próbaút és utána úgy döntöttünk, hogy a sérülései ellenére kell nekünk.
Iroda előtér:
1.5 óra várakozás, itt most kitérnék picit az ügyféltérben elhelyezett internetezési (aaaauto.hu és hasznaltauto.hu)lehetőséget biztosító számítógépre...jó, kitértem, többet nem is írok róla;-)
Iroda:
Természetesen nem hallottak a kialkudott 12% kedvezményről, én meg természetesen nem tudtam a manager nevét, a sok ezer hangfelvételből meg természetesn képtelenség visszakeresni. Mindennek ellenére összességében úgy érzem kedvesek voltak velünk, sajnos a felajánlott 3% nekünk kevés volt, de ha megfelelt volna az ár, talán még pozitívan is végződhetett volna a történet.
Összefoglalva:
Gyurka Bácsi egyéni vállalkozó autókereskedése : kis forgalom, kevés autó, kevés panasz...
AAA Autó: nagy forgalom, sok autó, sok panasz.....
S, hogy miért lett az AAA Autó akkora amekkora? Mert jó az alap ötlet, jól indultak....csak multik lettek....ez van, ezt kell szeretni, ha legközelebb használt autót nézek, ismét meglátogatom az AAA Autót is, de telefonon többet nem hívom őket az biztos!;-)