Takyka! Creative Commons License 2007.11.22 0 0 4706

Csubakka,

A multiplás mércét úgy állítottam fel, hogy elég alapos kutatómunkát végeztem, megnéztem közel 10 autót élőben (kettőt szervízben is átnézettem), az elmúlt másfél hónapban, a '99-'01évjárattartományból. hasznaltauto.hu, Bazár, még vagy két autósújság, Győr, Pécs, Kecskemét, Keszthely, Pilisvörösvár, Budapest és bizony azok között ez volt a legszebb kívül belül. De mindegyiken karcosak voltak a műszerfali műanyagok, fakultak az ajtó kapaszkodók, jópáron töröttek a műanyag küszöbtakarók, csomagtérburkolatok. A sokadik után és teljes elkeseredésemben, hogy ennyire leharcolt mindegyik, egyet magam is megkapirgáltam körömmel és akkor esett le, hogy ez az autó belül ennyire "érzékeny" anyagokból van. Az összehasonlítás alapját képező autók (általam, vagy a családtagok által használt): Nissan primera '98 270ekm, primera '02 140ekm, Skoda Octavia '00 80ekm, Citroen Saxo '98 36ekm, Mazda 6 '04 120ekm strapabíróbbak a beltér anyagainak vonatkozásában. Tudom, hogy ezek nem egy kategóriában játszanak a multiplával, de elég széles merítés. Félreértés ne essék, nem fikázni akarom,  hiszen ezt választottam és nagyon tetszik! Lehet, hogy túl kritikus vagyok? :-) Majd teszek fel képeket és véleményezhetitek.

Laca5,

Ezekre tudok gondolni én is. Nem volt neki szervízkönyve. De a dupla napfénytető stimmel.

Bigtibi,

A színt nekem még szoknom kell, de úgy érzem, hogy menni fog. A szomszédok viszont nem tudtak aludni, a gyerekek felsírtak, a kutyák behúzott farokkal vinnyogva menekültek, akkora vizuális sokkot kaptak. :-)

T.