Paleokrites Creative Commons License 2007.11.22 0 0 579
Én nem gondolom, hogy Józse szülte volna meg Jézust, így """Jákób fia volt József, annak a Máriának férje, akitől Jézus született, akit Krisztusnak neveznek""""

Itt éppen íz író arról a Józsefről tesz tanúságot, akinek felesége Mária volt és tőle született Jézus...., ez azt jelenthette, hogy akkoriban sok József, Mária és jézus nevű ember élte életét...., ettől azért nem fogok megőszülni!

Nem azt olvasom, hogy Mária szülte Jézus nevű gyermeket, aki nem József nevű férjétől való volt!

Hát ez tényleg önmagáért beszél....., hogy "" Jákob fia pedig József, Mária férje, aki a Krisztusnak nevezett Jézust szülte "" Milyen jó, hogy Jákób fia József aki Mária férje volt és nem önmaga férje...., aki Jézus gyermeküket szülte.... :))
Ekkora fordítási bakikat....., mit mondjak, egyiken jobban lehet derülni, mint a másikon!

A SZENTLÉLEK GYERMEKE A SZENTLELKECSKE?????????

Most az Isten környékezte meg Jézus anyját, vagy a szentlélek?
Mióta tudnak a nemtelen szentlelkek gyermeket nemzeni?
Én arról beszéltem neked, hogyha ez igaz, márpedig a te verzóhalmazaidban ukászos tézisekekel operálsz, de sebaj...., "" "mielőtt egybekeltek volna, úgy találtatott, hogy gyermeket fogant a Szentlélektől "" ????????
Tehát egy eljegyzett menyaszsonynak, egy feleségnek, aki z még kedvese a férje sem érintett még, gyermeket csinált a szentlélek?
Minő malőr barátom...., de nagy vétek, nagy bűn és elítélendő Isten ezért a saját törvényei szerint halálrakövezés jár neki is, no meg Máriának is!
Az vesse rá az első követ aki nem vétkezett?
Szerinted akkor Isten ártatlan abban, hogy gyermeket nemzett egy szűz férjes asszonynak?
És ezt kell magasztalni?, ezt az Istent, aki velejéig megrontotta a lányt, sőt maga is romlottá lett?
Ja özönvíz nem jár érte, messze jár valahol a világegyetembe, a bolygó Jehova...?????
Előzmény: evangelium (577)