un uomo onesto Creative Commons License 2007.11.20 0 0 3022
Attól nem félek, hogy meglátnak és felraknak a netre, én is bármikor felraknám magamat... Ha valakinek pont én tetszem meg, hát legyen... :D
Ismerős már látott meg. Egyszer már meglátott a szomszédlány talpig pisis fehér farmerben. Kicsit furán nézett, de nem lett folytatása a dolognak, ő nem szólt semmit, meg én sem (köszöntünk, próbáltunk a helyzethez képest "természetesen" viselkedni...:D) Tény és való, hogy azóta (szerintem csak véletlenül) nem futottunk össze. Lehet, h megvan rólam a véleménye, de nem nagyon érdekel. Ez az én fétisem, és az én örömöm. De az is lehet, hogy csak azt gondolja, "istenem, volt egy kis balesete. na bumm!" Nem tudom, de ettől csak még izgalmasabb.
Tény, hogy ahogy én csinálom, hamarabb vége van, de engem pont ez izgat, hogy gyors és látványos. Egyébként nem nagyon szeretem hosszan tartogatni, és videókból, történetekből is a baleseteket jobban szeretem, mint a szándékos bepisilést (balesetnél is egyszerre jön az egész, ki tudja, talán van összefüggés... :D)
Na jó éjt, szép álmokat...