un uomo onesto Creative Commons License 2007.11.20 0 0 3010
Már mindenki elmondta tzuionak a véleményét, nem is akarok senkit ismételgetni, de azt azért még elmondanám, hogy én vállalom a nevemet, az e-mail címemet, és bármikor (ha valaki szeretné) az arcomat is...!
csakruhába és bekuki története nagyon tetszett.
csakruhába: én is szoktam utcán bepisilni, bár én más módszert alkalmazok, mint ti. Nekem inkább az jelent élvezetet, ha minél több látszik a nadrágomon, ruhámon abból, amit tettem. Én nem szoktam betéteket, meg extra alsógatyákat felvenni, hanem egy teljesen hétköznapi, átlagos ruhába engedem el, és ált. nem is szoktam rá készülni, leggyakrabba spontán jön. Tegnap is, amikor a suliból jöttem hazafelé megkívántam a dolgot, és amikor leszálltam a buszról, és vártam a zebránál, egy jelentős adagot beengedtem a fehér farmeromba. Körülöttem emberek, autók húztak el mindkét irányba (egy járdaszigeten álltam az úttest közepén). Volt, aki furcsán nézett rám, egy lány szemérmesen mosolyogva odébbnézett, mintha semmit sem látott volna, de én észrevettem. Azt hittem, minden kijött belőlem, de amikor a kapuban a kulccsal vacakoltam, kijött még egy adag, ezúttal valamivel kevesebb, mint korábban, de azért elég jelentős mennyiség. A fehér farmerom teljesen elázott, rátapadt a lábszáramra és jóleső melegséggel vett körül. Nagyon jó érzés volt. Sajnos képek nem készültek, a vizuális élményt a fantáziátokra bízom...
Tehát ez az én módszerem, de annyira kíváncsivá tettetek, hogy ki fogom próbálni úgy is, ahogy Ti csináljátok, extra gatyával, meg betéttel... Tényleg bekuki, te mit hazsnálsz betétnek?