HagaNRG Creative Commons License 2007.11.20 0 0 35032
Sziasztok!

Tájékozódtam.
Sajnos legtöbb boltban nem nagyon van Eheim szűrő, de most már mindenképpen ilyet szeretnék. Egy boltban volt cska, ott 15-20 közöttire saccolták a 2213-ast. De mutatni tudtak, meglepett, hogy emkkora nagy vödrök ezek.
Illetőleg volt egy kis Eheim belső szűrő is 7ezerért. De inkább most már megadom érte a többet, de legyen külső.
(viszont volt olyan bolt, akol azt mondták, külső mellé belső is kell, mert az végzi a biológiai szűrést. Más boltban meg azt mondták, épp a belső a mechanikai és a külső a bio szűrő. Akkor hogy is?) De végülis, ha kell lesz belső szűrőm is, a mostani tizenéves, elfér.

Hátteret mindenhol kizárt dolognak tartják és 20 ezer körüli összegűnek.
(ha mondtok tuti helyet, ahonnan netről esetleg Eheim szűrőt és tuti -esetleg aquamorf- hátteret rendelhetek jó áron, akkor belevágnék).

Bár egyelőre töröm a fejem, hogy nem sietem el, Kassán hátha járok hétvégén és hátha lesznek ott jó dolgok.

(ja, még annyit, sok helyen volt Hydor szűrő. Prime 10 konkrétan, 15-ért. Ez is szép nagy szűrő, csövekkel, mindennel. Állítólag Eheim, Hydor, Serafil nagyjából egy kategória egy áron van, viszont inkább az Eheimet erőltessem akkor)

Sokkal-sokkal jobb az?

Köszi szépen!

(ja és még annyit, hogy jelenleg van két növő vitorlásom, 3 szifó hím, 2 zebradánió, 3 harcsaféle. Az új akváriumot egy fajtával szertném, kistestűekból kitölteni, viszont a régi halaim csak nem öntöm le a vécén. Szumi könyvek szerint kizárva vitorlás mellől, esetleg Ékfoltos razbórából mehetne vagy 20 db? Azt iszem szépek lennének csapatban)

Köszi!