szuperpippo Creative Commons License 2007.11.20 0 0 3051

Sajnos jól látod Dungó!!! A jelenlegi helyzetet az is mutatja, hogy míg a korábbiakban több embert érdekelt a csapat sorsa, eredményei, addig ma havonta 2-3 bejegyzés érkezik a fórumra.

Valóban nem az önkormányzatokra kell támaszkodni, de valamikor ezek a csapatok is ott kezdték. Na de nehogymár az önkormányzat tartson fenn egy ekkora városban egy első osztályú csapatot.

Rácz tanárúr egy valóban képzett és ittani ember, pestiesen azt mondanák rá: "a mi fiúnk", de igazából akkor lett volna "frankó", ha tavaly év közben elvállalja a vezetését a csapatnak. Akkor ugyanis az itt lévő játékosokból néhányat meghagyva (akár 1-2 külföldit is), fiatalokkal kiegészülve és néhány nyíregyházi hazahozatalával ezerszer ütőképesebb csapatot lehetett volna formálni. Olyat, amelyik nem fog kiesni, hanem esélye lenne a csoportban az első 4-be kerülésre.

Nem visszafelé kellene mutogatni, meg a korábbiakból azokat sorolgatni hogy kikből lehetne egy jó csapatot kukázni, hanem el kellett volna vállalni a felelősséget akkor amikor tényleg volt még esély a megmentésre. Sajnálom tanárurat, mert kellemetlen lehet minden alkalommal a körülményekre hivatkozni, meghogy küzdünk, küzdünk, de ...

Egyébként a vezetésről annyit, ha valaki első döntései egyikeként a jelenlegi anyagi helyzetében a csapatnak arról dönt hogy mennyi az elnökség tagjainak tiszteletdíja vagy juttatása vagy bármilyen anyagi javadalmazása annak valóban köszönet a munkájáért. Végülis az országgyűlésben lévő képviselők az ország jelenlegi helyzetében is ha odakerülnek, először a saját fizetésükről döntenek. Dolgozni még nem kell, eredményt nem kell felmutatni, a stabil anyagi alapokat nem kell lefektetni, de a számlát már be lehet nyújtani...

De valószínűleg mi egyszerű emberek tévedünk, vagy a mi információink nem elég jók.

Szerencsére nekünk sem kell egyetértenünk mindenben, úgyhogy akik úgy gondolják: Csak így tovább.

Előzmény: Dungó (3049)