Maxocska Creative Commons License 2007.11.17 0 0 192

Szia!

 

Gondolkodhatsz máshogy.

Gondolom oka van annak, hogy ahhoz az állatorvoshoz játok, akihez... És nekem így jó. Nem te fizeted:-D

 

Aha én is látok szaporítónál apricot almot. És tuti hogy törpe is marad mikor felnő, vagy közép lesz? Tuti megmarad apricotnak vagy kifehéredik, mint nekem az apricot toynak eladott fehér szukám? Na ekkor vettem életemben először és utoljára nem tk es kutyát szélhámostól... Tényleg hülye voltam, mert az okos más kárán tanul...

 

A MEOE-ről ne nyissunk nyilt vitát, mert meglesz a böjtje. Tudom mi folyik. Tudom kire gondolsz, tudom melyik kennelre, tudom miről beszélsz.

Akkor is. A tk-ezés másról szól. És ennél mélyebben nem is érdekel.

De gondold el. Minden évben születik nálad 8-10 kutya. Eladod akárhova. Majd ezek az akárkik találkoznak, és összehozzák őket? Nyilván nem ismer minden vevő minden másikat. És ha ők is ugy gondolják milyen jó kutyák, hozzuk mááá össze. És máris itt a testvérpárosítás. Én még csak nem is hibás..

Én amikor kant kerestem a kutyámhoz, egy hirdetést felhívtam. ERre a barom gazdi megkérdezte, hogy hol vettem ?Mondom budapesten. Akkor nem rokonok, mert ő pécsen. Előszedetetm vele a tk-et, szerencsére volt neki, és láss csodát, a szülők testvérek voltak.... De jó hogy volt mit előszedni.

 

Azért sem értek veled egyet, mert engem pl érdekelne tőled származó kölyök. Mert szerintem jó kutyáid vannak. Fizetnék én érte akár 100-150 000Ft-ot is. MErt jó. De kellene papír hozzá .Mert én akkor se fogok a szaporítók közé beállni.

Ezért kérdeztem, hogy a szülőknek legalább van-e mert akkor érdekelne fedeztetés.

 

De látod. Ha azért fedeztetek nálad, mert jó, nem lesz papírja. Ha meg lesz, akkor hamisítás. Ugye megint szélhámosság. MEg minek ha nem az van benne aminek kell.

Ezért írtam nanno, hogy kár hogy ilyen kutzyák kallódnak papirok nélkül, és a szarok meg elkelnek 100 000 felett , és 3/4-része leonbergi, hogy ugye nagyobb legyen...

Tudnék kenneleket sorolni. Nyilvánosan nem irom ki. Ha irsz privát emilt, beszélgetünk erről is. :-D

 

Összességében én annak nagyon örülök, hogy van aki tényleg a fajta javítását tűzte ki célul... Sajnálom, hogy úgy gondolod leszarod a papirt. Egy tenyésszemle kéne, és az a 4500Ft:-( Szerintem megérné. A fajtáért. Hogy ne csak a mai felfuttatott kutyák legyenek láthatók kiállításon.

Gondold el. Miért nem lehet rendes kutyát látni? MErt csak az megy, akinek olyan van. Akinek ilyen frankó kutyája van, nem megy. Pont neked kéne utogatni...Lenne mit. Komolyan.

 

Én marha nehezen találtam kant a szukámhoz. Nincs marhasok eredménye, de nagyon nagyon jó kutya. Kaukázusi a javából... Komlyan.

 

 

 

Előzmény: Törölt nick (191)