Kedves Emberek!
Bocsi, hogy így magára hagytam a topicot, de egyéb fontos teendőim voltak.
Nekem meggyőződésem, hogy lesz 3. vh, de remélem hogy nem most.
Ha nem most lesz, az nem az emberi erőfeszítések nagy volta, vagy az emberi jóság megnyilvánulása miatt lesz, hanem csakis Isten kegyelméből.
Ezt a topicot figyelemfelkeltésnek szántam, bár az már önmagában is érdekes, hogy egy ilyen jellegű téma felvetése szinte automatikusan vallási jellegű vitát provokál.
Kedves JT!
Most nem azér, hogy kötözködjek veled, de én pont azért szeretem az amerikaiakat, mert nem hülyék.
Ott egy politikus elsősorban a saját érdekeit=a saját választóinak érdekeit veszi figyelembe.
Magyarországon és Ejurópa keleti részén mindenre odafigyelnek, csak az emberek valódi érdekeire nem. Mindenféle idióta ideológiát, vallást, mindent előrángatnak, csak az emberek lehetőleg alattvalók legyenek. Hogy gusztustalan szemét célokat végrehajtassanak velük.
Kedves Frank Einstein Úrhölgy! :-)
Nemtom, Te hogy vagy vele, de ha az kereszténység, amit a szerb katonák csináltak a 10-70 éves boszniai nőneműekkel, akkor én ezt a kereszténységet ki akarom hányni. Ezt én útálom. Gyűlölöm.
Ugyanis parancsra megerőszakolták a nőket.
Ez, és sok más(=civilek legyilkolása) mocsok, rohadék, szemét dolog volt.
Erre képes az ember.
Erre képes a humanizmus (=emberközpontúság).
Én egy humanizmus mentes Kereszténységben hiszek.
Egy Jézus Krisztus központú kereszténységben hiszek.
Nekem nincs szükségem hülye vallásos genny mankókra.
Nekem Jézus Krisztusra van szükségem.
Arra az 1 személyre, aki azt mondta a barátjának, aki már a sírban büdösödött: "Lázár, jőjj ki!"
És Lázár nem gondolkodott, hanem fogta magát, és kijött a sírból.
Erre az erőre van szükségem.
Nekem ennek az Embernek a barátságára van szükségem.
by
faithful