Itt egy maffia van, akik kritikátlanul összetartanak, még annak árán is, hogy hülyeséget kell monadaniuk ha kell.
Ciprian, ez már a végső állapot. :o))
Miért gondolod, hogy egy összetartás áldozata vagy? Ez szokott az áltudósok végső érve lenni. Az adott témában felfrissítettem matematikai ismereteimet is, hogy számításokon alapuló érvekkel lehessen az adott kérdésben dűlőre jutni. Te miért nem számításokkal támasztod alá az érveidet?
Miért gondolod, hogy matematikusok, fizikusok, mérnökök csak azért pendülnek egy húron, hogy jól letámadják szegény cipriánt, aki így nem érvényesülhet majd a fizikai igazságaival, a fizikai törvényszerűségek helyes ismeretével?
Hiába hozzák neked Newton, vagy más ismert és elismert tudós levezetését, ha az nem egyezik ciprián által elvárt eredménnyel, akkor nyílván félemagyarázás, vagy rosszindulat lehet a dologban.
Szóval tényleg gyanús, hogy hittérítéssel próbálkozol tudomány helyet. Csak annak tényleg nem itt van a helye.
Én magm számos félreértésemet beimertem és hidd el nem lettem kevesebb tőle, inkább hálás vagyok azoknak, akik segítettek, vitatkoztak és meggyőzően érveltek az adott kérdésben. Neked miért derogál ezt beismerned? Miért gondolod, hogy nyílvánvalóan hamis elképzelésed mellett körömszakadtáig ki kell állnod? Miféle eredményt vársz ettől?