Pajo13 Creative Commons License 2007.11.11 0 0 151

Kedves Gabóvilága!

Nagyon sajnálom, hogy a  csontkovács utáni nagy bizakodás alábbhagyott az orvos neméppen pozitív diagnózisa miatt. A GUACO homeopatiás tabl.-t  - Frickótól tudom én is - , hogy Németo.ban lehet beszerezni. A családom ott élő tagjai épp most próbálkoznak a beszerzésével, mert ott is csak megrendelésre tudják a gyógyszertárak beszerezni. Ha nekünk sikerül, feltétlen megírom és ha ez a vonal megy akkor csinálunk egy kis forgalmat annak a gyógyszertárnak. CSAK SIKERÜLJÖN!!!. 

Kérdezném, hogy anyukádnak miért kell ez a szer? Nála is jelentkeznek a beszédproblémák? A GUACO ugyanis kifejezetten a beszédkézség némi javítását szolgálná, de csak kb.3 hónapi folyamatos szedése után van javulás (már akinél  van?!) Megpróbálni mindent meg kell, bár épp az én férjem az aki szinte mindent elutasít. Ő nagyon el van keseredve a betegsége miatt ( ki nincs egy ilyen esetben???) , 2 éve hogy beteg és egyre jobban felad mindent.

Ha megtudok valami ujjat a gyógyszerrel kapcsolatban, feltétlen jelentkezem, addig üdvözlök Mindenkit , szeretettel Pajó

Előzmény: gabovilaga (150)