BerCsoka Creative Commons License 2007.11.10 0 0 647

Szia!

 

Hát ezt még nem tudom, ugyanis régebben a Szent Imre kórházba jártam, ott is műtöttek. Aztán a nagyokosok megszüntették ott a pajzsmirigy ambulanciát (meg még állítólag 5 bp-i kórházban, biztos "kevés" beteg volt), így a dokinőm átment Budaörsre. Utána mentem, de onnan is elment. Most Bicskén rendel. Oda már nem mentem el. Ő nem kezelt engem semmivel, mert csak a TSH-m rossz már 4 éve. Budaörsön most Prof.Dr.Szabolcs István van, aki elsőre közölte, hogy izotóp. Én nemet mondtam. Azt mondta, akkor szedjek gyógyszert, járjak a körzetihez, és 1 év múlva látni akar, de akkor is ezt fogja ajánlani. 

Én nem értettem, hogy ugyanarra miért mondanak mást. Azt mondta, akkor kérdezzem meg egy 3. orvostól. Állítólag mind a kettőjüknek igaza van.

Hát ezért nem tudom, hogy mit csináljak, meg a gyermekem miatt, aki 2 éves.(ez a dokit nem érdekelte, sőt azt mondta, hogy az izotóp csak 2mm-re sugároz: Ezek szerint, szerinte nem is kellene külön lennem?)

Elkezdtem szedni a gyógyszert mert megíjedtem, meg hétfőn megyek egy homeopátiás orvoshoz. Állítólag neki sikerült valakinek beállítani az eredményeit, és most nem szed gyógyszert.

Szóval elkezdtem össze-vissza kapkodni. Jó lenne, ha pár évig így tudnám húzni, aztán lehet, hogy tényleg izotóp lesz a vége, csak még nem tudom kinél.

Bocs, egy kicsit hosszú lett!

Jó, hogy van ez a fórum, nem érzi magát egyedül az ember a problémájával.

Üdv.

Erika  

Előzmény: Saléva (646)