kicsisyl Creative Commons License 2007.11.10 0 0 7
 

Az ellenőrök ott követték el a hibát, hogy szóban nem tájékoztatták a versenyzőt arról, hogy "mit lát a papíron" (amit sajna nem olvasott el)

Munkaköri kötelességük, hogy a versenyzőt tájékoztassák az döntések esetleges következményéről.

 

Ági elkövetett egy hibát, egy gyermeteg hibát és nem olvasta végig a lapokat, illetve hagyta, hogy (sportolói ésszel megáldodd, embernek kezeljék) Magyarán hülyének nézzék) Sajnos ez a véleményuk a doppi csoport tagjainak. A Dundi hölgy, aki valószinuleg rövid időn belül el lesz küldve, még életében nem bakizott ekkorár. A modora és tudálékossága, meg pont olyan mint volt annó.

 

Gyárfás: Pénzember és szarik arra, hogy kit hogy szivatnak meg ennyi...... Egy ekkora férget még egy anya sem tud őszintén szeretni....

 

Nagyon sajnálom Ágit, mert egy őszinte lány, kedves és zseniális úszó. Nagyon drukkolok neki, mert a jóhíre a tét, de egyszerűen nem fér a fejembe:

 

1) Miért nem olvassa el azt amit alá kell írnia

 

2) Milyen (elnézést) töketlen ember segíti a munkáját. Ki az az adző, aki nem tudja jobban a versenyzőjénél, hogy a doppi teszt körül milyen buktatók vannak??????

 

3) Ez az ország nem érdemli meg Kovács Ágit:-( Ahol egy gyárfástamás azt röfög bele a TV-be amit akar és az agyhalott szövegének még súlya is van.....:-(gyárfás sajna  kisistent játszhat mert megteheti, és ez az  nagy a baj.

Ez az Ország férges betegsége és ezt nem képes senki kiírtani:-(