Endzsi93 Creative Commons License 2007.11.08 0 0 75509
Köszi szépen.Én is 33 éves vagyok.Az én "babám" 14 éves.A második viszont nem akar (egyelőre) összejönni.Nekem Zeke az orvosom,a BMC-ben.Lelkileg teljesen összetört.Sokan azt mondják,hogy nagyon jó szakember.Szerintem viszont egy hatalmas tulok.Nekem személy szerint halálfélelmem volt,amikor menni kellett hozzá.A lányok a másik topikban mindig "dobálják" a különböző számokat.Mi, hány mm vastag,milyen a hormonszint,mennyi a HCG értéke stb...Velem soha semmit nem közölt.Sajnos még azt sem,hogy a gyógyszereket hogyan kell alkalmazni.Miután két napot késtem a tüszőrepedés-gátló beadásával(mert fogalmam sem volt arról,hogy az is kell),úgy ordított velem a kórházban,hogy majdnem elsüllyedtem.A többi kismami jelölt meg csak pislogott.A beültetés nagyon fájt,más semmit nem érzett.De a csúcs a vége volt.Amikor közölte,hogy nem sikerült szemrehányóan rám nézett és azt mondta:"Egyébként a méhe legalább 10 évvel öregebb a koránál.Januárban kérjenek időpontot,majd eldöntik mennyi pénzük lesz és aszerint írom fel a gyógyszereket."Ezek után teljesen megsemmisülten jöttünk haza.A lányok azt tanácsolták,hogy mindenképpen váltsak.A gond csak az,hogy az intézettel nincs bajom csak a dokival.
Bocsi,hogy ilyen bőlére eresztettem.Jó éjszakát!
Előzmény: Radmilla (75508)