gabordelonnn Creative Commons License 2007.11.07 0 0 24372

Hát igen!! Siralmas ezeket a képeket nézni, csak egy elönye lehetne, a még használhato dolgokat lebontani roluk, mivel már ezeket az alkatrészeket senki nem gyártja. Az elsö képen még a krombabás,...de szép is az a forma. Láttam , még bontokban most is fellelhetö, bár egy igazán jó minöségü alkatrészt(értem itt, kasztni részek,lökháritok)ritkán talál az ember, én otthon 2hetente mentem a bontoba, hátha találok valamit, fölleg ha az kromos cucc, most is érdekell egy hátsó krom közép lökösrész. Egy barom benyomta, ha nelessz addig kilessz ütve,hálistennek csak finom nyomodás.

 

Na meg az elözö szólás mikor az (új) skoda kerskedéseknél kirakják mint egy rom a zsigulit, Wareszt, hát leggszívesebben bemennék a kereskedésbe és elövenném az emberkét a két kezem közé, és öt lácolnám a konténerhez(ezt a véleményt elbirja aforum viselni, vagy túl durva voltam?).

Emberek!!!!! Miért kell egy új jármüvet így, ilyen eszközökkel reklámozni? Mindenki tudja hogy a szalonba uj kocsi van, miért egy odavitt lepusztult gépjármüvet kell kirakni, hogy azért vidd ki a kocsit cserébe? Nemlehetne jobb reklámot erre kitalálni? Bezzeg a reklám szakma is csak a pénzt söpri be, milliomosok lesznek, és nemtudnak egy jo reklámot csinálni, pedig lenne rá idejük böven, hogy gondolkodjanak, na nem is folytatom mert rögtön hülyét kapok az ideg az agyamba eléggé fenn jár, pedij jólelkü nyugodt gyerek vagyok............jó éjt, remélem nem álmdom erről.

Előzmény: CM5105 (24366)