Törölt nick Creative Commons License 2007.11.06 0 0 5

Szia!

 

Kösz a választ. Szeretném, ha az állításod igazáról érvekkel, és főleg tényekkel tudnál meggyőzni. Én erre nyitott vagyok, mert én nem vitatkozni szeretnék, hanem információkat gyűjteni.

 

Amit a piaci értékesítéssel kapcsolatosan említesz, így első olvasásra még igaz is lehet, mert tudomásom szerint tényleg léteznek olyan országok, amelyekben a szigorú magyar szabályozással szemben nem kötik engedélyhez a forgalmazást, de ez még nem jelenti azt, hogy ez igaz a termelésre is. Ezért kértem a tényeket.

 

Kíváncsivá tettél. Szívesen venneém, ha az utolsó mondatot részletesebben is kifejtenéd. Ha nem szeretnéd ezt a topikon tenni, akkor elérhetsz ezen a címen: mediator49@gmail.com  Természetesen ezen a címen bárki írhat nekem.

 

Még valami. Azt írod...ezüstöt. Ez sem ilyen egyszerű. Nem aranyról, és ezüstről szól ez a történet, hanem nemesfémekről. Nem hiszem, hogy létezne hely, ahol ezt külön választva kezelnék. Vagy minden, vagy semmi....Egy kint élő magyar ma egyébként ugyan azt írta, mint amit Te, de jogszabály nem volt az állítás mögött.

 

Köszönettel: Alex.

 

 

Előzmény: luxusaszketa (2)