pmobilTB Creative Commons License 2007.11.04 0 0 24199
Szia laci bácsi!
Hát nem tudom szerintem a Trabkónak a Közlekedési Múzemban lenne a helye, egy teljes tipus palettát föl ölelő Wartburg kiállítás mellett. :-D
Csak az a baj, hogy a közlekedésinek biztos nem olyan költség vetése, hogy kicsengesse érte a 4millát.
De ez az ár még szerintem is irreális. Ha a gyárból utolsónak legördült lenne, akkor csak-csak, de hogy Mo-n az utolsó...... szerintem az egy Misi inkább reális érte.
Hál istennek egy ilyen null kilométeres hátulhűtős 2T is lezsírozva áll a klub elnök garázsában, szóval nem csak Trabiból lesz megmentve egy teljesen nowo az utókornak.
Ja igen ha a megkímélt Wareszt akarsz, akkor Pestet felejtsd is el. Tisztelet a fórumosoknak és azoknak aki ismernek olyanokat akik megbecsülik a Wareszukat, Pesten a legtöbb Varnyú eszméletlenül le van lakva, és általában még a mesteremberek is nyúzásra használják őket, nem telik az F-es dízel Astra kombira.
A jó állapotú Wartburgot szeretnél akkor az Alfölön kell körülnézned, ott hátul a garázsban elrejtve igazi kincseket találhatsz még. :-D
És miért ragaszkodsz a vegyes üzemhez? Nem tudom én azt olvastam hogy a gázosra át állított motorok gyorsabban kopnak mint a sima benzinesek, bár nem tudom, hogy ebből mi igaz, mi nem.

gabordelonnn! Képek mentek vissza!

Szia kt78!
Mostanság láttad arra parkírozni a piros kombit? Mert szerdán lehet megint megpróbálom meglőni. :-D
Előzmény: laci bácsi (24197)