tunderlala-3 Creative Commons License 2007.11.04 0 0 7119

Miért vannak más fogalmaink? Az én elvárásom az, hogy a ruha patyolattiszta legyen, mindemellé pihe-puha és illatos is....és mindezt azért úgy, hogy nem 100 liter vizet használt a gép el.:))

Amúgy a betölthető töltet mennyiség anyagfajtától függően nagyon eltérő, mert teljesen más mennyiség lesz (kupacra :p), ha 7 kg-ot kipakolsz mondjuk pólókból-felsőkből, vagy ha 7 kg-ot melléraksz farmerból v. törölközőből.  És a 7 kg-ot úgyis csak a nagy pamutprogram engedi bepakolni, a többi már kisebb mennyiségeket enged, szóval a 7 kg kapacitást szinte csak törülközőkből, vagy ágyneműkből tudod kihasználni, felsőruházatot ami vékony kényesebb felsők, stb., úgysem rak be az ember a leghosszabb nyúzatos progira, mert akkor hamar meg lehet a ruhákat nézni, hogy mivé válnak, ha rendszeresen fullra töltött géppel, hosszú progin mossa az ember...azokat rövidebb és kímélő programra szoktam tenni, hogy sokáig szépek legyenek, és persze nem teljes töltetre, a rövidebb programok nem is engedik, a 7 kg-os gépeken is így van, csak ott az az előnyöm meg lesz, hogy egy kímélő programra pl. a mostani megengedett 2-3 kg helyett berakhatok majd 4-5 kg-ot....5 embernél ez már lényeges különbség, kevesebbet kell majd járatni a gépet.:p

Amúgy én írtam, hogy az a miele még el is menne, annyira nem ronda....és nekem külön helyiségben van a mosógép és a szárítógép, nem a fürdőszobában, szóval tényleg a kutya sem látja, mert a vendégek a mosókonyhába meg aztán pláne nem szoktak bejárni helyettem mosni-teregetni...:)))) Úgyhogy nem tudom, miért nekem címezted....:D Csak hát 5 kg-os,  nem kell....ezért!:)

Előzmény: sanyooo (7115)