wartburgospeti Creative Commons License 2007.11.01 0 0 24006
Szia!

Aham,most már jobbna látszik.Nem rosz ötlet.Egész jól néz ki.Te mennyit vágtál régebben a rugódból a 4T-nél? Látszott a dolog rajta "az ültetés" miután összeszerelted? + volt valami gondod a féltengellyel talán utána? Tudnál adni tanácsot?

Amúgy a kocsim sokat nem változott, egy króm antennát kapott a tetőre meg egy normálisabb SACHS kuplungszerkezetet kapott kevláros tárcsával a régi kisipari helyett.Tegnap mentem el a Kárászyékhoz mert kész lett a lengéscsillapítóm fel lett újítva SPORT típusra.Ez keményebb a gyárinál.Az ültetés miatt is csináltam ilyenre.Még gondolkozom,hogy mennyit ültessek rajta, mert azt is akarom,hogy valamennyire látszon , de azért nem akarom hogy elveszítse a használhatóságát,meg azt hogy a többi alkatrész kopása nagyon "felgyorsuljon".

Apropó.Tegnap beszéltem egy lengéscsillapítós úrral a Kárászynál és érdeklődtem,hogy ültetésnél kell e változtatni a lengéscsillapítón.Azt mondta ,hogy egy kissebb 5-6 centis ültetésnél jó az a Sport lengéscsillapító amit én csináltattam, de nagyobb mértékűnél már rövidíteni kell a lengéscsillapítón.Hallott már valaki erről a rövidítésről?Ez hogy működhet (csak érdekesség képpen kérdem)

Amúgy szerintetek egy 5-6 centi ültetés már látszik szabad szemmel a kocsin?

ÜDV!!
Előzmény: gabordelonnn (23990)